Kostnadsfri hudvårdskurs och makeupstyling

I mer än 55 år har Mary Kay levererat förstklassig hudvård till kvinnor och män världen över. Idag är vi ett av de ledande hudvårds- och makeupmärkena på marknaden. Våra produkter säljs enbart via fristående Hudvårdskonsulter i enlighet med principen ”Try before you buy” och en 100% nöjdhetsgaranti som förutsätter personlig rådgivning innan köp. Därför kan du alltid boka in dig hos en fristående Mary Kay-konsult för en kostnadsfri konsultation innan du bestämmer dig för om du vill handla eller inte.

Hos mig väljer du själv om du vill boka ett personligt möte, eller träffas tillsammans med 2-5 vänner/kollegor för en trevlig stund i form av en hudvårdsklass, där ni under min handledning får prova produkter och lära er mer om varför vi ska ta hand om vår hy. I Mary Kays sortiment finns 4 helt olika hudvårdsserier  samt en mängd specialprodukter för olika behov. Med mina 20 års erfarenhet av att arbeta med hudvård, samt vår nöjdhetsgaranti, kan jag lova att du är i trygga händer.

Alla som deltagit i en av mina hudvårdskurser får möjlighet att boka upp sig för  en kostnadsfri makeupkonsultation. Jag jobbar enligt principen ”Teach, don’t touch”, vilket innebär att vi  tillsammans går igenom dina önskemål och behov, och sedan lär jag dig att göra en professionell makeup på ditt eget ansikte.

Kontakta mig för att boka en tid: http://www.maria.backman.marykay.se